torsdag 3. september 2009

Flere komplimenter...

Nok et kompliment falt i korridoren forleden dag. Etter en kortere samtale med en direktør på huset mottok Fra kontorfronten skryt for dagens antrekk. Vi gir oss ende over!

Selvsagt mottar vi slike ytringer med takk og smil. Bør man kanskje tenke på å gi minst et kompliment i korridoren hver dag? Nei forresten, det kan være kjedelig å måtte vente lenge på å få neste kompiment selv, mens man må gi bort et selv hver eneste dag. Vi holder oss til tradisjonen - gir komplimenter til dem som fortjener det. Mulighetene byr seg stadig.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ville bare fortelle at denne bloggen blir et fast stoppested for meg i min daglige ferd gjennom cyberlandskapet :-) Tusen takk for spennende inblikk i byråkrathverdagen. Hilsninger fra teelskende, mote- og glamourbevisst, statsansatt bibliotekar, som innimellom er på departementale møter

Anonym sa...

Mange anonyme her inne! Kanskje burde jeg snart tre ut i offentlighetens lys.

Men viktigere: hva synes min favorittbyråkrat om Aftenpostens artikkel i dag (Kultur, s14-16) som tar for seg det tunge byråkratispråket og -stilen i den nylig presenterte handlingsplanden fra BLD? -Anonym

Fra kontorfronten sa...

Anonym bibliotekar (statsansatt): Fra kontorfronten takker hjerteligst for hyggelig kommentar, rørende for alminnelige byråkrater som vi er! Tre komplimenter på et par uker - som sagt, vi gir oss ende over!

Anonym (fast):Fra kontorfronten vil på det sterkeste oppmuntre deg til meroffentlighet rundt egen identitet (jf. ny offentlighetslov). Favorittbyråkrat - nei nå... Takk! Vi kan melde at byråkratene i går moret seg stort over artikkelen du refererer til. Det er med skam vi melder at vi nok kjenner oss litt igjen - stadig er vi selv fornøyde med lange og tunge setninger vi konstruerer. Om disse er forståelige har vi mindre innsikt i. Vi må skjerpe oss. Kanskje.