mandag 7. september 2009

Strømpesesong


Fra kontorfronten ser frem mot høsten - tross alt. I tillegg til kalde og klare høstdager kan vi ganske snart gå til anskaffelse av et utvalg strømper for sesongen. Ingenting er som skjørt, strømper og støvler på kontoret.

Imidlertid må vi kanskje legge bånd på oss når det gjelder både farge og stil. Vi er ikke helt sikre på at strømpene på bildet ville være korrekte å iføre seg. I hvert fall innenfor vanlig kontortid. På bar etter jobbtid derimot, kunne vi vel tillatt oss noe større frihet i strømpevalget. Rødt er muligens allikevel i overkant dristig?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Bibliotekaren her igjen! Røde strømper kan gå, om resten av antrekket er dempet. Hadde det selv forrige vinter og ble møtt med glade tilrop av typen: 'Jøss - erre rødstrøper på jobb idag' ;-D

Fra kontorfronten sa...

Fra kontorfronten forsøker i det lengste å unngå strømperelaterte tilrop. Imidlertid kunne vi sikkert vært mer vågale på strømpefronten. Vi får se hva høstens utvalg har å by på.

Anonym sa...

Jeg har ikke store preferanser på strømper, beklager altså! You can't go wrong with black, kanskje? Nei hva vet vel jeg. Rødt funker sikkert også. Jeg må sjekke med deg i real-life en dag.

Over til nesten minst like viktig tema - byråkratiets hverdag! Som for eksempel denne tilstandsrapporten fra Kina som Afteposten kunne rapportere om tidligere denne uken.
http://i25.tinypic.com/2jccv2x.jpg

Var min favorittbyråkrat like målrettet i karrierevalg? Representerer seksåringen et velkjent aspekt av byråkratistandens hverdag? Burde jeg her i En Annen Offentlig Institusjon vurdere å skifte beite? -Anonym

Fra kontorfronten sa...

Vi synes det hørs ut som du har greie på strømper. Vi er enige i utsagnet "You can't go wrong with black". Se opp for byråkrater med svarte strømper på bar!

Du er forresten en fantastisk observant leser og en kilde til relevante innspill. Takk! Vi kan nok ikke påberope oss like stor grad av målrettethet som denne seksåringen. Byråkratdrømmer tar jo som regel form noe senere i livet.

Du vurderer å skifte beite? Vi har ledige kontorer.

Anonym sa...

I selveste Høyblokken? -Anonym

Fra kontorfronten sa...

Vi mener vi har sett noen ledige i det bygget ja. Det kan forresten hende at øverste etasje også blir ledig over helgen.

Anonym sa...

Disse må komme fra Austrian airlines. :D Knallrød uniform, ditto tilhørende strømper og sko.

Fra kontorfronten sa...

Vi drømmer av og til om flyvertinneyrket. Fin uniform og lekre strømper ville vært midt i blinken for oss!