tirsdag 26. oktober 2010

Den brutale sannhet

Vi sperret øynene opp da vi så denne installasjonen på et toalett vi nylig besøkte. Praktisk, ja. Men er det egentlig en god skikk å ta med seg prints og møtepapirer inn på toalettet? Vi mener at man så langt det er mulig bør la være. I verste fall får man plassere dem trygt i vesken. Med slike innstallasjoner kan man kanskje forvente at de neste kopiene man får utdelt på et møte har vært innom et toalett rett før? Nei, vi orker ikke tenke på det. Selv om vi lett innser at det tross alt er et bedre alternativ enn å legge papirene på gulvet.

5 kommentarer:

Nils sa...

EAOI fikk installert tilsvarende dokumentholdere på toalettene i fjor. Her brukes de til å legge ut ulike språkkommentarer fra Per Egil Hegge.

Det fine med holderne er at de er av plast så man kan lese innholdet uten å måtte ta på papiret. For de har andre tatt på. Og man vet ikke hvor de hendene har vært før.

Hos en annen avdeling i EAOI ligger det mange aviser. De hadde jeg nødig kommet borti.

Nei, det er en merkelig ide å ha slike. Jeg stemmer mot. -Nils

Fra kontorfronten sa...

Godt du er med oss i vår skepsis mot slike innstallasjoner. Forøvrig setter nok Hegge pris på EAOIs praksis.

Nils sa...

Forresten har jeg blitt hengt ut i Hegges spalte for ikke lenge siden. Han viet faktisk hele spalten til en språklig blunder som jeg sto bak. Jeg mener å huske at han mot slutten ymtet utpå om at jeg burde finne meg en annen jobb. -Nils

Fra kontorfronten sa...

Vi foreslår at du blidgjør ham med informasjon om hvordan hans språkkommentarer på en interessant måte spres i organisasjonen.

Nils sa...

på mandag skal jeg sende ham følgende mail: "Hegge, du henger på do". -Nils