torsdag 17. juni 2010

Fremtidsutsikter?

Mulig et stillingsnedrykk kunne være noe å tenke på? Blakes tidligere sekretær Krystle kom seg jo vel frem i livet etter at hun ble gift med sjefen. La det endelig være klart; Fra kontorfronten ser absolutt ingen fremtid i å gifte seg med sjefen, men innser at sekretærer kanskje har noe mykt og tiltrekkende ved seg. Noen ganger. Vi kjenner til ulike typer slike.

Tenkt scenario:

"Jeg hjelper deg med viktige men litt usynlige oppgaver slik at du kan utøve jobben din på en fremragende måte. Og du gifter deg med meg fordi du innser at du trenger noe lignende i privatlivet også."

Herregud, nettopp - nei, takk. Vi blir der vi er. Man skal skille mellom jobb og privatliv. Iallefall noe.

4 kommentarer:

Erlend sa...

En kjekk underdirektør må da være tingen? Eller en faderlig ekspedisjonssjef med sølvgrått hår i tinningen?

Fra kontorfronten sa...

Hmmm... Av de to alternativene holder vi kanskje en knapp på en kjekk underdirektør med fremtiden foran seg. Men vi er generelt ikke helt begeistret for tanken på at jobblivets hieraki inntar hjemmefronten.

Erlend sa...

Hirarkifrykten må måles opp med fordelene av å kunne gå tjenestevei, også i familiesaker.

Fra kontorfronten sa...

Som byråkrater har vi ingen frykt for hierarkiske systemer. Men mulighetene du beskriver vil neppe bare ha fordeler. Pro et contra må ses opp mot hverandre. Slik de fleste saker må behandles på våre kontorere. Noen ganger kjenner likvel utfallet på forhånd.