onsdag 26. mai 2010

As we like it

Sukk! Hvorfor kan ikke flere byråkratmenn kle seg som Herr Draper. Vi er selvsagt kjent med at Draper arbeider i det private næringsliv. Men likevel. La oss bare si det en gang for alle - fornuftige sko, behaglige bukser og til nød en "møtejakke" holder egentlig ikke. Dessverre.

3 kommentarer:

Nils sa...

Det er med sorg jeg kan fortelle at her i EAOI kler de fleste seg som slubberter. I en annen avdeling har jeg til og med registrert tresko u/sokker. Og nå har folk begynt med skjorts, selv om hudfargen er blendende grå. På mange måter skulle jeg vært en strang og brysk sjef og satt ned foten, en gang for alle. Men jeg praktiserer også 'pick your fights' og er usikker på om jeg orker å tvinge gjennom et høyere nivå på klesstilen. Etpar av medarbeiderne mine har forøvrig på eget initiativ innført uncasual friday, noe jeg applauderer. -Nils

Anonym sa...

hva er galt med goretexsko og lettstelt krøllfri bilbukse bestilt (av mor) fra www.klingel.no

helsing frå glamouromnivaren.

Fra kontorfronten sa...

Nils: Interessant å høre om tilstanden i EAOI. Det du forteller om er både litt trist og litt fint. Trist for den estetiske dimsnsjonen hos dere, men det sier samtidig noe om at det trolig er et hyggelig og avslappet miljø i din avdeling. Og det er fint. Uncasual Friday høres fint ut. Vi ble litt inspirert faktisk. Vi får se hva som skjer i morgen.

Glamouromnivaren:
Bilbukse er kanskje nettopp tingen for kontorister! Det kan bli mye krøll når man sitter på kontor- og møtestoler hele dagen. Vi regner med de finnes i Draper-stil også? Bra tips til mannlige byråkrater! Goretexsko. Gi deg.