onsdag 2. desember 2009

Må unngås

Fra kontorfronten har allerede begynt å tenke på julebordet som inntreffer om et par ukers tid. I den anledning ser vi at enkelte uheldige antrekk må unngås. En ting er å være populær og utfordrende byråkrat for en aften, noe annet er å beholde stil og verdighet også påfølgende arbeidsdager. I møtesammenhenger, der man ofte sitter rundt et bord og diskuterer, er det greit at andre møtedeltakere ikke får uheldige assosiasjoner. Vi stiller derfor i en tryggere outfit og satser heller på lipstick og high heels. Som vanlig.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Mon tro Holgersen&Tversnes rådgir julebordsgjengere også? Skjønt, det viktigste de hadde sagt er nok "åååååååhhhhh kommmm igjenaaaaaaaaaaaaaaaa. ååååååhhhhh kommmm igjennnnnnn"

Vi i En Annen Offentlig Institusjon hadde julebord sist torsdag. Da var det en danseløve som spjæret buksen i et spagat-forsøk på dansegulvet. Det ble notert! -Anonym

Alt godt sa...

I ein tredje etat gjekk julebordet føre seg på anstendig vis.

Det mest vågale er vel den kjappe medarbeidarundersøkelsen som vart gjennomført under den årlege revyen, der det å bli oversett i samband med sexpress på jobben var eit viktig vurderingspunkt.

Eit velrennomert storband spelte til dans, så støle musklar i bakpartiet har plaga enkelte julebordsdeltakarar denne laurdagen.

Fra kontorfronten sa...

Anonym: Dersom Holgersen & Tversnes hadde rådgitt oss i en lignende sammenheng hadde vi nok lett latt oss overbevise av deres mest kjente råd. Hvem kan stå i mot en slik retorikk?

Fra kontorfronten synes julebordet i En Annen Offentlig Institusjon høres hysterisk morsomt ut. Vi lurer på om den omtalte danseløven ble avbildet før, under og etter spagat-forsøket? I tilfelle ønsker vi dette bildematerialet tilsendt for inspirasjon til eget julebord.

Alt godt: Kanskje et lignende vurderingspunkt burde bli inkludert i den regulære medarbeidersamtalen? Vi ser ikke bort fra at det kunne gitt interessant og verdifull informasjon for både den enkelte og avdelingen for øvrig.

Storband er vi imidlertid litt skeptiske til. Men vi likevel ikke se bort fra at også det kan være hyggelig sånn utpå kvelden.

Anonym sa...

Her i En Annen Offentlig Institusjon var det lite med storband men redaksjonen i et større fjernsynsprogram (som var deltakere på julebordet selvsagt) covret et knippe julesanger til stormende jubel. Størst suksess var da de spilte en bluegrass/calypso-versjon av MGPjr-Jørgens Din Egen Vei. Det var en herlig kveld.

Bildet av den buksespjærende, spagatgående danseløven ligger dessverre bare på netthinnen. Men der ligger det bra! -Anonym

Fra kontorfronten sa...

Fra kontorfronten tror nok at underholdningen på En Annen Offentlig Institusjons julebord langt overgår det vi kommer til å få oppleve på vårt byråkratjulebord. Virker som dere har fått mye ut av statsstøtten i år!

Til neste års julebord eller andre lignende jobbsammenkomster håper vi imidlertid at du medbringer et kamera for dokumentasjonsformål.