torsdag 12. november 2009

Byråkratinspirasjon

Frk. Moss i fin kontoroutfit her. Moss skal nok ikke til kontoret, men et møte av et eller annet slag er vi sikre på at hun er på vei til. Fra kontorfronten faller lett for den klassiske kombinasjonen sort kjole/skjørt og grå blazer. Vi praktiserer ofte samme oppskrift, men må vel innrømme at vi sjelden smiler like yndig når vi er på vei til våre møter. Mulig et par journalister på slep kunne hjulpet oss på vei? Siden byråkrater sjelden får uttale seg til slike, kunne vi vel ikke gjort noe annet enn å smile pent.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg vil bare tipse byråkraten om at dersom man ikke får uttale seg kan man jo i stedet velge andre kanaler for å uttrykke seg.
Iallfall på fritiden. Jeg vil tro at et av disse kan live opp ethert kontor - om ikke annet som konversasjonspunkt. http://www.subversivecrossstitch.com/

Fra kontorfronten sa...

Takk! Vi har lenge vært på jakt etter en hobby med mening. Kan hende dette må testes ut. Hobbyer med positive? bieffekter for vårt daglige kontorliv er jo midt i blinken. Subversive stratgier er så menn ikke forbeholdt bare kunstnere!

Anonym sa...

En god (og anonym?) venn av Anonym driver tilsvarende aktivitet i vintermørke Tromsø. Kan visstnok anbefales! http://www.loraas.no/geriljabroderi/
Jeg ser frem til en filial i det departementale Oslo.

-Anonym

Fra kontorfronten sa...

Fra kontorfronten har nå fattet stor interesse for denne aktiviteten og uttrykksformen og har nå satt av tid i Outlook til deltakelse.