tirsdag 7. april 2009

Slik en tekopp skal være

Slik mener Fra kontorfronten en tekopp skal være. Perfekt for påskete! Nå skal byråkratene hvile i noen dager. I uke 16 er vi atter klare for ny kamp med saksdokumentene.

6 kommentarer:

Smilla sa...

Glad påsk!

Alt godt sa...

God påske til byråkratane, denne byråkraten har forflytta seg til Danmark. Har akkurat vore i lokalbutikken, kjøpt ei flaske Barbera d'Alba og er i ferd med å konsumere den. Mmmm!

Anonym sa...

Hmmm, Spire. Eneste grunnen til at jeg vet det er at jeg har arvet et fullt skap selv. God påske bak saksbunken! Anonyme hilsner, -Anonym.

Fra kontorfronten sa...

Fra kontorfronten takker for påskehilsener. Vi har også konsumert noe vin i løpet av ferien, men dessverre ingen Barbera d'Alba. Ny uke - nye muligheter! Vi ser allerede frem til helgen...

Vi er særs imponerte over Anonyms samling av Spire. Fra kontorfronten saumfarer mange loppe- og bruktmarkeder på desperat jakt etter en enslig kopp eller asjett. Det hender vi er heldige. Skulle Anonym ønske å redusere sin beholdning, evt. bytte ut hele denne, ber vi om å være de første som blir kontaktet.

Anonym sa...

Først arvet jeg et skap fullt av Spire, deretter gjorde jeg i fjor et Finn-kupp hvor jeg tømte en Spire-samling i Bærum. Dermed er det fullt av tallerkener, boller, sausnebb og fat. Alt bortsett fra tekopper faktisk. Dessverre trives jeg veldig godt med serviset.

Fra kontorfronten sa...

Vi forstår veldig godt at du har stor glede av å ha et skap med Spire. Vi føler en viss beundring over ditt Bærum-kupp. Dersom din trivsel skulle blir til missnøye vet du hvor du skal henvende deg.
Tekoppene er forøvrig av de flotteste delene av serviset. Etter vår ringe mening.