torsdag 23. april 2009

Kontor-service

Av og til kunne Fra kontorfronten tenke seg room-service på kontoret. Da ville vi bestilt en iskald glassflaske med Solo. Og kanskje en pose Bamsemums. Tenk hvilken kontorluksus det hadde vært!

6 kommentarer:

Alt godt sa...

Ojojoj, det høyrdest dyrt ut... Nei, ein får vel ta til takke med Eurest...

Fra kontorfronten sa...

Eurest bringer varene, men fortrinnsvis ved større bestillinger. Imidlertid kunne vi jo plassert en større bestilling og hatt et lite lager av diverse på kontoret? Vi har mye plass i skapet.

Glamouroversetteren sa...

Apropos Bamsemums.
Da jeg var en tur i hjemlandet forleden, skulle jeg hamstre Bamsemums på en tilfeldig Statoil-stasjon. Jeg lette og jeg lette uten å finne noe, og da jeg i desperasjon ba personalet om hjelp, kunne en informert ung mann fortelle meg at Bamsemums hadde gått ut av sortimentet!!
Jeg ble helt befippet, gitt. Turde neste ikke gå ut til bilen igjen. Familien har ikke helt kommet til hektene ennå, heller.
Frågan er nå, Statoils sortiment eller Nidars?
Er Kontorfronten informert?
Finnes det evt. en aksjonsgruppe jeg kan melde meg inn i? Bamsemumsens venner?

Fra kontorfronten sa...

Mulig den unge mannen var informert, men vi vet mer. Klassikeren Bamsemums lever i beste velgående og siste beholdning er senest innkjøpt rett før helgen, på en stor flyplass i nærheten av hovedstaden. Fatt mot! Statoil har definitivt tabbet seg ut ved å ta ut denne favoritten av sortimentet, det må ha vært ved en inkurie, - som det heter i våre kretser.

Glamouroversetteren sa...

You made my day!
Jeg skal øyeblikkelig videreformidle informasjonen til interesserte parter.
Ved neste leilighet (sånn cirka Kr. Himmelfartshelgen, skulle jeg tro) skal jeg oppsøke en annen forhandler av Nidar og forse meg med nødvendig mengde Bamsemums.
Sånne inkurier bør Statoil holde seg for gode til, altså.
Det går ikke an!

Fra kontorfronten sa...

Nei, det går vikrelig ikke an. Vi er helt enige!