onsdag 17. desember 2008

Øverst på ønskelista - valgets kvaler



Snille piker får det de ønsker seg til jul... Det er av og til vanskelig å velge om man skal prioritere fornuftig kontorutstyr eller mindre kontorrelatert tilbehør.
En makuleringsmaskin har vi ønsket oss lenge. Å se notater bli destruert og gå til resirkulering gir kontorister en egen glede og sinnsro.
Imidlertid kan vi i denne vesken fra Marc by Marc Jacobs bære sakspapirene og NOUer til og fra kontoret og mellom møterom. Den kan til og medbringes til en bar i nærheten av kontoret dersom det skulle være behov for forfriskninger etter endt arbeidstid.

Vi må kanskje overlate valget til en leder. Det gjør vi ofte.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jasså, Kontorfronten satser på den gamle traveren PS67? Et stødig valg. Her i en Annen Offentlig Institusjon har valget heller falt på den raffe Powershred C220. Monsteret spiser til og med CDer som er en kjapp og effektiv måte å kvitte seg med urock på. -Anonym

Fra kontorfronten sa...

Byråkratiet må satse på stødige valg. Det raffe blir for meget for oss. Fra kontorfronten vil på en rask og effektiv måte få uskadeliggjort papirer med innhold som av ulike årsaker ikke bør komme utenfor en kontordør.

Men det er klart, et monster som spiser plater som inneholder urock er ikke å forakte...