fredag 19. desember 2008

Byråkratadspredelser på vestkanten

Rett etter gjennomført saksbehandling i går ettermiddag dro en fin gjeng byråkrater til denne vakre kirken på Oslos beste vestkant. Der opplevde vi en av Norges fremste jazzmusikere i sampill med et ekte vokalensemble som vi tidligere har omtalt. Vi satt musestille og lyttet til både urfremføring og tradisjonelle julesanger.

Etter denne kulturopplevelsen gikk vi raskt til nærmeste pub. Byråkratene var kommet i fin julestemning og måtte følge opp med juleøl fra et mindre bryggeri i byen. Etter sigende drakk vi et fyldig aromatisk øl med mye fruktighet. Det var godt, men ikke så godt som et av sesongens brygg vi tidligere har omtalt og avbildet.
Nå tar Fra kontorfronten snart helg. Trolig innledes helgen tradisjonelt med forfriskninger etter jobb på et av byens sentrale samlingssteder for den slags.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg kommer til å speide etter en en øldrikkende, NOU-bærende byråkrat!-anonym

Fra kontorfronten sa...

Mulig vi ikke var så lett gjenkjennelige, det hender seg av og til at vi heller river med oss en stortingsmelding i siste liten før vi løper ut kontordøren.

Men øl drikker vi.

Anonym sa...

Jeg i En Annen Offentlig Institusjon er enig i at en st.mld er langt mer behagelig helgelesing enn en NOU, for ikke å snakke om en Ot.prp. Men iherdig speiding fra baren på Hells ga ingen reslutater på lørdag. Vi i det offentlige gir oss imidlertid ikke så lett og fortsetter letingen fremover. Selv om lange øyne ned i damevesker på søken etter en NOU skapte noen ubehagelige situajoner. -Anonym

Fra kontorfronten sa...

Lørdager gir speiding ingen resultater. Byråkratene er stort sett ute med dokumentene sine på den faste kontorpilsdagen: Fredag. En stortingsmelding er bra sofaunderholdning,- en NOU kan lett bli for dristig for vår smak.