fredag 12. desember 2008

Sesongrelaterte kontoraktiviteter?

Fra kontorfronten gjør sine juleforberedelser både på kontorfronten og på hjemmefronten. Vi tenker mye på både gaveønsker, festligheter, kaker, julemat og juleøl.

Vi har en mistanke om at vi har en håndfull (kanskje et snes) lesere. Kan hende noen til og med sitter på et kontor? Fra kontorfronten kunne gjerne tenkt seg å vite litt om ulike førjulsaktiviteter på andre arbeidsplasser. Vil noen dele med oss? Har dere juletrefest, juleølsmaking, grøtspising eller andre aktiviteter passende for sesongen?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Her i En Annen Offentlig Institusjon hvor forøvrig åpent landskap-tyraniet har tatt fullstendig overhånd skjer julemarkeringen primært i form av julemarsipansmugspising bak det litt for lave skjermbrettet. Pluss små-rebelsk virksomhet i form av noen herlig glorete røde julelys i vinduet som gjør Hun Sure i hjørnet enda surere. -Anonym

Fra kontorfronten sa...

Fra kontorfronten er svært lite begeistret for åpne kontorlandskap, men svært begeistret for marsipan. Imidlertid kan vi levende forestille oss at mange offentlige institusjoner ser ganske glorete julepyntet ut om dagen... Men det kan da også ha sin sjarm!