mandag 24. november 2008

Gutter, øl og korsang

Fra kontorfronten innledet weekenden sammen med flere fine fyrer i anledning deres årlige juleølsmaking. Fra kontorfronten holdt seg til vin. Innimellom ble vi bedt om å smake på restene nederst i flaska til guttene. Høflige som vi er gjorde vi som vi ble bedt om. Det var ikke godt. Fra kontorfronten er overbevist om at det enkle er det beste innenfor ølets verden.

Etter hvert ble det klart at flere, ja faktisk de fleste, var korister. En var sågar medlem av et ensemble med navn fra en bedre del av sentrum vest. Guttene ville gjerne "ta en låt" for oss, som de sa. Fra kontorfronten setter da også umåtelig stor pris på underholdning ved slike sammenkomster. I et øyeblikk tenkte vi tilbake på forrige weekend da tidligere steinerbarn ikke var like lette å be om oppvisning i eurytmi. Denne aftenen var det imidlertid ingen med bakgrunn fra slik alternativ pedagogikk. Var det ikke det vi tenkte - offentlig skole er best og oppfostrer like frimodige mennesker.

Noter ble funnet frem.
Denne "låta" ble heldigvis ikke fremført. Fra kontorfronten bladde iallefall raskt forbi den da vi så den i bunken av noter.

Her fremfører fine fyrer "O heliga natt" for oss. Det var fint.

Senere på kvelden fikk vi øye på en moderne sokk. Slik har vi til nå ikke observert i byråkratiet. Fra kontorfronten har tidligere omtalt raknede strømper som siste mote fra Paris. Trenden har nå tydeligvis spredd seg til kormiljøet.

Til slutt ble det servert varm nattmat. Det var deilig.

Ingen kommentarer: