torsdag 2. desember 2010

Kostymebruk i staten

Fra en fast leser ble vi tipset om dette klippet fra A-magasinet en gang i sommer. Vi synes klippet illustrerer godt at vi statlige ansatte ikke går av veien for å skape god stemning i festlige lag og selvsagt er opptatt av hva vi ikler oss i disse anledningene. Med andre ord; nøl ikke med å invitere en byråkrat til neste festlige sammenkomst! Dere kan imidlertid være trygge på at Fra kontorfronten verken kommer i outfits fra Standard festmagasin eller i noe som er helt hjemmesydd.

Vi håper forresten at vedkommende i klippeblåvingekostyme ikke ble veggpryd på julebordet. Det er jo helt krise og ikke bli bydd opp til dans minst en gang pr. julebord av kjekke menn i dress. Vi krysser fingrene for helgens begivenhet!

4 kommentarer:

Nils sa...

Jeg hadde definitvt benyttet meg av muligheten til å fylle opp dansekortet til en snerten byråkrat. Særlig de som ikke syr antrekket selv.

Hva mener forresten dere er forventet oppførsel av sjefer på julebord? Jeg vil tro det er fy-fy å benytte meg av organisatorisk rang for å få kline litt med hun søte, mystiske nede i korridoren? Er det helst slik at vi bør holde oss godt i skinnet og gå hjem så tidlig som mulig? -Nils

Nils sa...

Vi opplever endel kalde møterom her i EAOI om dagen, og noen lurte på om en slik http://www.buzzfeed.com/tiad/freaky-full-body-sweater-t6m er gangbart antrekk. Innspill fra det offentlige? -Nils

Fra kontorfronten sa...

Beklager sen tilbakemelding. Vi håper du valgte riktig strategi selv uten innspill fra byråkratene. Vi mener vel at en del jobbrealterte frynsegoder går tapt når man påtar seg lederposisjoner. Hvor lenge man blir på festen kan imidlertid være posisjonsuavhengig.

Kalde møterom er vi vel kjente med. Om ikke dette er et gangbart antrekk så er det i alle fall et interessant antrekk. Det føltes umiddelbart aktuelt med tanke på å få sitte uforstyrret på møter. Ikke for det; vi pleier å greie det uansett, når vi måtte ønske det.

Anonym sa...

Se her, da! Evigaktuell sak. https://www.nrk.no/sorlandet/magnus-jakobsen-prover-a-redde-kritisk-truet-klippeblavinge-1.15984081 -Nils