onsdag 10. november 2010

Neeeeei!

I følge Norsk rikskringkasting kan byråkratenes fremste nytelsesmiddel bli like dyrt som russisk kaviar i fremtiden. Når vi leste denne nyheten fikk vi hjertet i halsen og betraktelig høyere puls. Hva skal vi da bruke som oppmuntring mellom notatskrivingen? Dette er jo hverdagsluksus som selv byråkrater har råd til. I ytterste konsekvens ser vi for oss lyssky aktiviteter som ulovlig salg av denne varen i korridorer og bak lukkede møteromsdører. Så langt tror vi faktisk at enkelte i byråkratiet kan kommer til å synke for denne varen.

Nå ligger riktignok muligheten for at dette kan skje noe frem i tid. Og hvem kan vel spå om fremtiden? Vi spør derfor; Tror våre lesere at det er sannsynlig at denne varen blir så dyr at vi (les: byråkrater) ikke har råd til den? Og tror dere vi kommer til å sitte ved våre kontorpulter også om tyve år?

Nå har pulsen økt ennå mer ....

3 kommentarer:

Nils sa...

Jeg satt selv sjokoladen i halsen når nyheten ble kjent. Jeg føler meg imidlertid trygg på at om en evt krise skulle oppstå har markedets usynlige hånd påvirket dette i såpass stor grad at enten vil flere finne det lukurativt å dyrke bønnene, eller man forsker frem mer effektiv produksjon. Det pleier stort sett å fungere fint.

Skulle prisene fyke til værs om tyve år føler jeg meg sikker på at den tids ekspedisjonssjefer kan takle ekstrautgiften på strak arm. -Nils

Nils sa...

'Da', ikke 'når'. -Nils

Fra kontorfronten sa...

Dette skal nok ordne seg, på den ene eller andre måten. Selv uten gjeve skilt på døren.

Vi merker oss at EAOI er opptatt av korrekt språkbruk, som seg hør og bør.