onsdag 30. juni 2010

En velfortjent pause


Fra kontorfronten tar nå en velfortjent pause (om vi skal si det selv) fra våre små kontorer,de lange korridorer og lufttette møterom. Vi lover å bruke ukene på å samle energi til å gyve løs på små og store saker og dokumenter til høsten. Selvsagt vil noe tid gå med til å planlegge høstens kontoroutfits også. Det hører med.

Vi håper dere ikke får store abstinenser av å ikke høre om livet i statlig adminsitrasjon på noen uker. Vi kommer friskt tilbake i august. Som en teaser kan vi gjenta det en kollega sa før høsten tok til i fjor; "I høst blir det mye rot og tull. Det lover jeg". Han siktet nok igrunnen mest til det som foregår etter kjernetid, men litt av dette må vi jo innrømme at foregår innenfor ni til fire perioden også.

Takk for alle gode innspill dere har gitt oss de siste månedene.Vi tar dem med oss videre i arbeidet, som det gjerne heter. God sommer og på gjensyn!

2 kommentarer:

Nils sa...

Jo, abstinensene kommer til å være store, men av og til må andres behov komme foran egne og byråkratene fortjener virkelig ferie etter en svært innholdsrik vinter&vår. På vei ut i Oslo-ferie ønsker EAOI alle byråkrater en god sommer! -Nils

Alt godt sa...

God sommar til departementsbyråkratane, i underliggande etatar må enkelte fungere som seksjonssjef i juli, og får dessverre ikkje ferie før i august. Jaja, nokon må ta ansvar.