onsdag 9. juni 2010

Mmmm...

Hva er vel bedre enn te og konfekt etter en lang dag på kontoret?

Esken med det søte innholdet er liketil bragt over riksgrensen av en (også statsansatt) som kjenner de byråkratiske behov godt. Ser dere godt etter så gjenkjenner dere kanskje to par ben som tilhører et par som omtales ofte i disse dager. Fra kontorfronten synes kongelig konfekt er statsansatte verdig. Det burde egentlig til en hver tid finnes en lignende eske på hvert kontor. I lokket kunne det vært bilder av henne eller henne. Vi er ikke så nøye på akkurat det.

Søtsaker er en av de fremste stemningsskapere for kontorlivet. Det erfares flere ganger ukentlig. Flaks at det ikke er langt til kiosken. Men konfekt unner vi oss sjelden. Stor takk til den konfektkjøpende statsansatte grensehandlersken!

3 kommentarer:

Sissel sa...

Må si at denne bloggen er utrolig morsomt og godt skrevet, morer meg kostelig hver gang jeg husker på å sjekke ståa :-)

Nils sa...

Er dette det svenske parret som skal gifte seg snart? har de fått egen konfekt? stilig! men jeg står over prinsesse Ragnhild-konfekten. jeg kunne kommet med noen karakteristikker på hvordan den sannynligvis smaker men det skal jeg holde meg for god til.

Takke meg da til tradisjonell sjokolade. Forøvrig har vi i EAOI selvsagt vår egen kiosk her på huset. Neppe særlig kostnadseffektivt men svært behagelig.

Fra kontorfronten sa...

Sissel: Mange tusen takk! Din ros varmer våre grå og kalde kontorsjeler. Takk takk!

Nils: Dine antagelser er rikige. Godt du står over å komme med karakteristikker. Det kunne jo falle uheldig ut for en ansatt i en offentlig institusjon.

Ikke bare har dere takterasse med forfriskninger og underholdning. Dere har også egen kiosk på arbeidsplassen. Hva mer trenger egentlig en offentlig tjenestemann?!