tirsdag 13. april 2010

Nye toner


Interessante funn er gjort på American Apparel. Der får man faktisk neglelakk som refererer til kontorister. Og sannelig er det faktisk ikke den grå som er vår farge, men i stedet den mintgrønne som heter "Office". Ser man det? Den grå fargen, som mange sikkert ville satt i sammenheng med kontorlivet heter "Factory Grey". Og noen fabrikk jobber vi ikke på. Eller kanskje vi gjør det? En slags moderne produksjonsbedrift - Dokumentfabrikken.
Vi går for mintgrønt i vår!?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Og trenger byråkraten å piffe opp manikyren ytterligere kan jeg anbefale denne inspirasjonskilden
http://thenailphile.blogspot.com

Anonym sa...

Tja, NOU-fabrikken kanskje? Med en ny temafarge hvert år, slik som NOU-ryggen hadde før? Det hadde vært noe. Passe subtilt, akkurat slik vi liker det her i EAOI. -Nils

Fra kontorfronten sa...

Smgj: Denne siden får vi faktisk ikke lov til å titte på av vår arbeidsgiver. Den har visstnok for stor sikkerhtesrisiko. Men vi takker for tipset og skal sjekke den ut på hjemmefronten.

Anonyme Nils: Tja, det hender vi får inn et par setninger i ulike dokumenter. Herunder også en NOU i ny og ne. Vi må for ordens skyld gjøre oppmerksom på at dagens NOU-er også har ulik farge hvert år. Men i motsetning til tidligere er det nå kun et mindre felt med farge.

Anonym sa...

Jeg kan si meg enig i at den kan utgjøre en sikkerrhetsrisiko. Iallfall for Visakortet.

Fra kontorfronten sa...

Det er fint å tenke på at staten tar ansvar for sine medarbeideres privatøkonomi.