torsdag 25. mars 2010

Ja, nei, kanskje?



Det hender det dukker opp avisoverskrifter som virker skremmende for oss som holder til på våre trygge kontorer langt inne i en korridor. På en annen side kan vi også forstå hvorfor ideer som dette dukker opp. Lignende tanker har flere ganger forkommet i sene timer på kontoret. Tro det eller ei.

Kanskje burde noen forfølge disse ideene videre. Vi sier som vi pleier når det oppstår et problem: Kjør utvalg og utredning!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Den for meg ganske ukjente avisen Glomdalen hadde forleden denne avisartikkelen: http://img143.imageshack.us/img143/9426/gd18032010.jpg

og om ikke det var nok, Klassekampen hadde tidligere i vinter denne overskriften som riktignok var i klammer, men likevel:
http://img265.imageshack.us/img265/8988/kk02012010.jpg

Det er mange som liker å ha sterke meninger om oss i EAOI (selv om de fleste liker oss!), men jeg synes byråkratene får ufortjent mye kjeft. Dere later jo til å være bra folk.

-Anonym

Fra kontorfronten sa...

Vi anser oss for å være rimelig greie folk, ikke minst utenfor kjernetid. Allikevel er det sikkert nyttig å få litt kjeft innimellom, slik at vi tar oss litt sammen innenfor kjernetid også.