fredag 12. februar 2010

Byråkratenes valg

I følge en representant for et større politisk parti i Norge, har byråkrater større tro på papp enn andre mennesker. Det kom frem i en nyhetssending i går der saken dreide seg om vedlikehold av taket på en kjent bygning øverst i Karl Johans gate i Oslo. Byråkratenes soleklare valg er også omtalt her.

Mulig vi har for liten fartstid i byråkratiet, siden dette med papp ikke har blitt vurdert i noen av de sakene vi har vært inne i. Hittil. Papp er forresten et fint materiale - det er litt stivt, litt grått og bøyer seg gjerne på midten når det trengs. Egenskaper vi setter stor pris på.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg biter meg merke i formuleringen "Også dette forslaget er derfor blitt forkastet, siden energibesparende tiltak er et overordnet statlig mål. "
Dersom det er slik forvaltningen drives vil det kunne forklare en stor del av de tilsynelatende motstridende vedtakene man må finne seg i.
Hilsen DPN.

Fra kontorfronten sa...

Huff! Nei, formuleringen du viser til får nok stå for mediebransjens hang til feiltolking av byråkratiet og vårt arbeid. Det er forekommer jo innimellom.
Forkortelsen "DPN" er vi imidlertid ikke i stand til å tolke. Vi må kanskje bringe saken til noen som er bedre på fortokning enn oss selv. Mediebransjen kan kanskje hjelpe oss?

Anonym sa...

DPN er kortere å skrive enn Det Private Næringsliv. Byråkraten er tilgitt å ikke ha kjennskap til forkortelsen. ;)

Fra kontorfronten sa...

Takk for oppklaringen. Vi er veldig glade for å ha lært en ny forkortelse. Og en nyttig sådan, selv for oss i det statlige systemet. Vi har jo mange interessante møter med representanter fra DPN.