mandag 25. januar 2010

Jaaa!

Fra kontorfronten gleder seg allerede til vårlige tilstander og henter i mellomtiden inspirasjon fra The Sartorialist. Vi går ut i fra at omtrent halvparten av landets befolkning vil synes dette burde være minstestandarden for en kvinnelig byråkrat.

5 kommentarer:

Glamouroversetteren sa...

Og da er det jeg tenker: men jeg har da ett grått skjørt hengende et sted, og en svart bluse også. Det har vel alle. Men det ser liksom ikke sånn ut når jeg får det på. Av en eller annen grunn. Det må være skoene det er feil på. Helt sikkert!!

Anonym sa...

Jeg tror hun mangler lipstick? Lipstick bør alltid være on, også på jobb. Skjønt, det viser seg at det syndes mye på det feltet her i En Annen Offentlig Institusjon. -Anonym

Fra kontorfronten sa...

Glamouroversetteren: Vi har også mange sko det er noe feil med!

Anonym: Lipstic-praksisen må strammes opp både her og der skjønner vi. Bør kanskje tas opp i styringsdialogen mellom oppdragsgiver og En Annen Offentlig Institusjon (EAOI).

Anonym sa...

Det kan se ut som styringsdialogen mellom EAOI og oppdragsgiver i det siste har skjedd gjennom klager på Barne-tv fra FrP som ministeren/generalforsamlingen må svare på. Skal vi foreslå at den debatten erstattes med et lipstick-direktiv? -Anonym

Fra kontorfronten sa...

Vi er enige med deg. Et lipstick-direktiv er nok akkurat det som skal til for å få styringsdialogen på rett spor igjen. Det er på høy tid. Med lipstick altså. Det bør arbeides for en forskrift til den relevante loven for EAOI som omhandler lipstick-praksis. Mulig likestillings- og diskrimineringsombudet vil ha et ord med i laget...?