fredag 9. oktober 2009

Barsamtaler

Fra kontorfronten startet helgen tidlig. Allerede i går for å være nøyaktig. Etter en bedre middag og noen glass vin var vi på nytt heldige å komme i snakk med et tidligere bekjentskap. Det viste seg at vedkommende, som har sitt daglige virke i det private næringslivet, hadde både interesse for og kunnskap om et svært viktig statlig dokument (les: verk). Ikke visste vi at Statens personalhåndbok kunne bli gjenstand for en barsamtale en sen torsdags kveld. Verket ble behørlig sammenlignet med andre kjente storverk. Blant annet det som vel er verdens mest solgte bok.
Ingen av oss kunne påberope oss detaljkunnskaper om verkets innhold, men vi var skjønt enige om at dette er en publikasjon av stor viktighet.
Vi håper helgen kan by på flere interessante barsamtaler.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Er byråkraten bortreist? Vi vil herved meddele at de daglige rapportene er savnet. Undertegnede mener at arbeidsdagen blir altfor effektiv uten små avbrudd.
Hilsen Det Private Næringsliv

Fra kontorfronten sa...

Helt riktig. Byråkratene er på tjenestereise og nettilgangen er begrenset.

Vi setter svært stor pris på å høre at vi er savnet. Det hører vi alt for sjelden. Vi sier ærbødigst takk til deg som uttrykker ditt savn! Vi lover å sørge for avbrudd i din effektive hverdag i det private næringsliv så snart vi er på plass igjen på våre kontorer.