mandag 21. september 2009

Smakfull reklame rettet mot kontorfronten


Fra kontorfronten befatter seg ikke med innkjøp av kontorrekvisita, selv om det skal sies at vi har en del meninger om dette. Det gjelder da særlig farger på post-it lapper, hylleordnere og den slags. Når det gjelder konvolutter har vi til nå hatt mindre klare oppfatninger. Dette kan derimot ha endret seg noe etter at vi fant en smakfull reklame for det vi putter våre sirlig utførte brev i (dvs. forværelset tar seg jo av den saken). Det dreier seg altså om en ny brun serie og hva passer vel bedre i markedsføringen av disse enn å bestikke byråkrater med lavt blodsukker. Vi er imponerte. Vi regner med at ledende kommunikasjonskonsulenter har vært inne i bildet. Tør vi tippe anerkjente Holgersen & Tversnes?

3 kommentarer:

Anonym sa...

HAHAHA Holgersen & Tversnes, de er bransjens beste, ikke tvil om det. Synd det er så stille rundt dem - kanskje jobber det skjulte? Vi her i En Annen Offentlig Institusjon bruker de gutta støtt og stadig hvertfall.

Hva er Byråkratenes dom over den nye "Bergene Melk'? Uansett vurdering av smak kan det umulig være H&T som står bak det dørgende kjedelige navnet. 'Bergene Melk? ÅH KOM IGJENNNAAAHH!'

Fra kontorfronten sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Fra kontorfronten sa...

Vi tror at det offentlige er storforbrukere av Holgersen & Tversnes. Deres spisskompetanse er uvurderlig.

Bergene Melk - Errre så nøye a´?!