mandag 24. august 2009

Vi er tema i valgkampen!

Mens Fra kontorfronten ventet på et måltid vi kunne ta med hjem etter endt arbeidsdag kom vi over en folder fra et mindre parti som stiller til valg. Partiet har fått en del oppmerksomhet, kanskje mest på grunn av uenighet om navnevalg, men vi ser nå at de også burde få oppmerksomhet for å sette viktige saker på agendaen. Fra kontorfronten ble imponert da vi bladde opp folderen - hva annet enn saksbehandling er et av hovedtemaene på lik linje med bilpriser og visumregler!

Ja, det er som om vi skulle skrevet det selv. Saksbehandling har vært temmelig stemoderlig behandlet i alt for mange valgkamper. Fra kontorfronten sier: Kjør debatt!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men var partiet for eller mot saksbehandling? -Anonym

Fra kontorfronten sa...

Definitivt for. Rask sådan.

Anonym sa...

Fint for dere i Byråkratiet. Et av landets raskest voksende partier har et uttalt ønske om å viske ut alle oss i En Annen Offentlig Institusjon ved et enkelt pennestrøk. Først vil de fjerne vår herlige lisens, deretter flytte livsgrunnlaget vårt over til statsbudsjettet, og til slutt gradvis stramme inn bevilgningene. Akk ja. Kanskje burde noen formulert et notat om saken? -Anonym

Fra kontorfronten sa...

Vi kan berolige med at slike prosesser som du er redd for ofte tar svært lang tid å gjennomføre. Og plutselig er det valg igjen... I mellomtiden garanter vi at det vil bli formulert en mengde notater i sakens anledning.