tirsdag 16. juni 2009

Kulturbyråkrater?

Fra kontorfronten innledet som vanlig helgen med pizza og leskende drikke på et kjent etablissement i nærheten av arbeidsplassen. Etter å feiret helgens ankomst sammen med medbyråkrater dro vi avgårde for å sosialisere oss med byens unge kunstnere. Kunst av ulikt slag, vin fra plastbeger, grillet kjøtt fra en planke, rock og samtaler med kreative sjeler er fin fredagsaktivitet. Helt uten relevans for kontorlivet var kvelden heller ikke. Nedenfor kan våre lesere bivåne det vi tolker som et kunstnerisk forslag til ny utforming av møterom. Eller er det en noe indirekte måte for kunstnere å si; lås alle byråkrater inne? Uansett, noen ganger kunne det vært greit å bli låst inne til det var blitt enighet over bordet.

Etter denne kvelden var vi naturlig nok litt slitne og det var derfor helt riktig å innta lunsj i en kystby lørdag formiddag.

Vi kom heldigvis raskt til hektene igjen og humøret steg om mulig mer da Fra kontorfronten besøkte en vernissage og ble servert mer vin fra plastbeger.

Ryddig rom med snev av mystikk (det motsatte av vår hverdag) var det som akkompagnerte vinen denne gang.
Smektende toner ved havet til solnedgangen avsluttet en fin dag.

Siste del av helgen ble benyttet til å bruke opp et par gamle campingsenger og avsluttet med innkjøp som skal pynte opp på våre byråkratbalkonger.

Sa vi kulturbyråkrater?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Et todagers seminar her i En Annen Offentlig Institusjon ble avsluttet med en gjesteforeleser som institerte på å bruke en overhead. Jeg har ikke sett en slik på hvertfall ti år og måtte smugfotografere seansen siden dette sannsynligvis var siste gang jeg opplever en overhead i bruk. Du virker godt bevandret i Det Offentlige - er de vanlige der?

Jeg kan dele bildet med deg hvis du er interessert? -Anonym

Fra kontorfronten sa...

Vi er svært interessert i bildet av en overhead i bruk i 2009!

Anonym sa...

Her er bildet jeg tok i smug under seminaret på tirsdag. Det var en ganske surrealistisk opplevelse men på en litt sjarmerende måte!

http://i44.tinypic.com/54hmvm.jpg

enjoy!

-Anonym

Fra kontorfronten sa...

Du store! Dette må være en dreven bruker av overhead. Det ser vi på den rutinerte bevegelsen når han legger på lysarkene.

Det er en stund siden vi sist så en slik i bruk - selv i bryåkratiet. Men apparatet står stort sett i alle møterom, slik i alle tilfeller...

Anonym sa...

Det beste er den knekken i knærne. Avslappet yet målrettet!

Her i En Annen Offentlig Institusjon er alle gamle overheader ryddet bort. Vi kjører projektor. -Anonym

Fra kontorfronten sa...

Nettopp. Den velkjente overheadknekken. Noe har så definitivt gått tapt med innføringen av ny teknologi.