mandag 29. juni 2009

En ønsket påskjønnelse

Av og til ligger det interessante meddelelser på faxen. Denne fanget vår interesse. Fra kontorfronten synes det er en særdeles god idé at ledelsen påskjønner sine medarbeidere med en slik "Feriepose". Ikke trenger våre ledere å være redde for at disse påskjønnelsene skal komme offentligheten for øre heller. Det opplyses nemlig at ferieposen tilsendes i diskré forpakning. Kroner 299,- pr. hode er da virkelig en dråpe i det store offentlige havet. Og om ledelsen ikke rekker å bestille ferieposen før feriestart, så blir minst like glade for å se denne overraskelsen ligge på våre skrivbord i august. Vi legger faxen med det glade budskap i en posthylle som tilhører en leder med disponeringsmyndighet.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Sjokoladen får vente til høsten, disse posene tror jeg smelter før de kommer seg opp, gjennom, bort og frem til plassen min her i En Annen Offentlig Institusjon. jeg tar til takke med hvit- og/eller rosevinsrus hver kveld. I fluktstol, på gresset. Aaahhh.

Praktiserer dere byråkrater forresten sommertid? Er det formulert et notat eller enda bedre - ett rundskriv - på temaet? Er du prinsipielt for eller mot? Skjønt en byråkrat skal vel aldri ta slike standpunkt?

-Anonym

Fra kontorfronten sa...

Men avsender må da ha tenkt på at sjokolade skal fraktes med varsomhet! Vi ser for oss at kassene med ferieposene ankommer i en diskré hvit varebil med kjøleelementer. Kanskje bør avleveringen fortrinnsvis skje om natten?

Vin og sjokolade er forresten en perfekt kombinasjon.

Og sommertid, ja det praktiseres. Iallefall i teorien.

Fra kontorfronten sa...

Fra kontorfronten lurer forøvrig på hvor man får tak i anstendige fluktstoler nå for tiden...? Som selvsagt må egne seg til vindrikking på hete kvelder.

Anonym sa...

Fluktstoler er en sjelden vare. Jeg sitter på to gamle (og gode!) ekspemplarer men til tross for iherdig jakt på to ekstrastoler det siste året har jeg ikke funnet noe annet enn IKEA-variantene som ikke er å regne som fluktstoler i det hele tatt. Jeg søker støtt og stadig på FINN også, fremdeles uten nytte. Merkelig, for det er en fantastisk stol.

De to jeg har er trukket om, og egner seg usedvanlig bra til vindrikking i hagen. Byråkratene er herved invitert. -Anonym

Fra kontorfronten sa...

Hageselskap! Byråkratene takker selvsagt ja til en slik generøs invitasjon. Vi liker både vin, fluktstoler og hager.