mandag 27. april 2009

Nye oppdagelser på en fin fredag

I tillegg til vandring blant magnoliatrær har byråkratene funnet tid til de faste aktivitetene også denne helgen. Fredagen ble på sedvanlig vis innledet med kalde forfriskninger i solen. Fra kontorfronten er svært begeistret for byens uteserveringer og er glade for at mange av disse befinner seg i umiddelbar kontornærhet.

Det ble også tid til vår favorittmat - italiensk pizza. På solvarme dager er kald rødvin med bobler passende tilbehør. Fra kontorfronten lot seg begeistre. Mulig vi ligger litt etter i utelivstrendene, men byråkrater er jo som kjent glad i det tradisjonelle og derfor litt avventende til det nye.

På vår vei hjemover oppdaget vi noe nytt på kakefronten. Når det gjelder kaker er vi ikke avventende. Derimot ble vi veldig imponert over disse kreasjonene. Perfekt sammen med te på en søndag. Vi lover å avgi rapport når vi har spist oss gjennom alle variantene. Dersom noen allerede har funnet seg en favoritt blant disse tar vi gjerne imot tips, - eller innspill som det heter i våre kretser.

6 kommentarer:

Alt godt sa...

Ojojoj, desse freistingane var overmåte interessante. Kvar får ein tak i slikt? Dette kunne faktisk når eg tenker meg om vere aktuelt som supplerande møtemat i viktige heildagsmøte i ein underliggande etat.

fru Storlien sa...

Meget delikat! Tips om hvor disse kan kjøpes mottas med takk( gjelder kaker, ikke tomme ølglass)

Fra kontorfronten sa...

Delikat ja! Vi falt pladask der vi sto. Vi kan absolutt forestille oss dette servert som møtemat, men vil møtedeltakerne klare å holde konsentrasjonen på møtets faglig innhold? Hvor man får tak i slikt, - der vi vanligvis ender opp, enten etter mange timer på kontoret eller på bar - Deli De Luca...

Alt godt sa...

No kjenner eg at eg vart litt skuffa... Eg såg for med at det var opna eit delikat lite muffinsbakeri i lunchavstand til R5. Deli er liksom ikkje det same, dessverre.

Fra kontorfronten sa...

Alt godt: Du kan jo snu på det; Dette var en positiv overraskelse fra omtalte kjede!

fru Storlien sa...

Hmmm.Deli De Luca? Ikke helt det jeg hadde ventet, men med et åpent sinn går man inn, tralala.