mandag 30. mars 2009

Overstyrt?

Fra kontorfronten får av og til en mistanke om at vi blir overstyrt. Dagens eksempel er at man selv ikke kan få bestemme hvor langt ned eller opp på vinduet man vil ha persiennene. Kl. 16.17 ble disse brått og uten forvarsel trukket helt opp av noen vi ikke kjenner (tror vi, da). Det ble ubehagelig lyst på kontoret. Det viste seg også at knappen for persiennestyring på venstre side av vinduet var satt ut av funksjon. Tiden frem til 16.30 ble i stor grad benyttet til å undre seg over dette inntrufne, uttesting av knappen og telefonering til medbyråkrater for å høre om de hadde opplevd det samme.

Plutselig virket knappen igjen. Hvem kan stå bak slike forsøk på overstyring? Er Fra kontorfronten ufrivillige deltagere i et eksperiment?

3 kommentarer:

Alt godt sa...

Her må nok driftsansvarleg kontaktast, ja.

Hos oss har vi blitt meddelt slagordet "Slutt å plundre, ring 71800", men det nummeret gjeld nok berre vår sølle underliggande etat, dessverre.

Anonym sa...

Her i En Annen Offentlig Institusjon har et servicetorg som svarer hvis du ringer 4000. Hvilket prefix eller om dere evt må bestille riks-linje fra Byråkratiet vites ikke. -Anonym

Fra kontorfronten sa...

Alt godt: Vårt slagord er mer som dette: "Vil du ha et notat, ring underliggende etat". Men vi vil ikke ha notat om persiennene.

Anonym: Vi vil gjerne bestille rikslinje til nr. 4000. Vi tror muligens at deres servicetorg i En Annen Offenlig Intitusjon kan hjelpe oss med litt av hvert.