fredag 16. januar 2009

Pizzasesongen er i gang igjen

Julen er forlengst overstått og det er igjen tid for "after work" på ulike pizzaetablissementer. Det er ingen hemmelighet at Fra kontorfronten elsker pizza, og vi har våre klare favoritter.

Når vi først er inne på temaet pizza - Fra kontorfronten samtalte forleden med en representant fra håndverkerbransjen som kom rett fra et møte. Og hva annet enn pizza hadde blitt servert som møtemat der! Vi frekventerer mange møter i løpet av en uke og kunne godt tenkt oss at pizza ble akseptabel møtemat også for byråkrater.

På den andre siden - det er kanskje vanskelig å bli tatt seriøst med et stykke pizza i hånden mens du samtidig skal argumentere mot (ofte) de andre møtedeltakerne. Hmmm.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Og den beste av dem alle finner du et stykke opp i Ullevålsveien. Bare synd de ikke leverer til møtene her i En Annen Offentlig Institusjon. Hadde de gjort det, hadde jeg flyttet inn for godt på kontoret.
-Anonym

Alt godt sa...

Eg kjøpte inn kantinetjenester til Ein Annan Offentleg Etat, i dei forhandlingsmøta kan du tru det var førsteklasses servering! Synd vi ikkje kan forhandle om slikt oftare...

Fra kontorfronten sa...

Fra kontorfronten har også lurt på å flytte inn på våre kontorer. Imidlertid mangler vi forelpig en divan. Når det gjelder mat holder vi til i umiddelbar nærheten av sted vi mener har byens beste pizza. Men vi har et åpent sinn og har hørt rykter om etablissementet i Ullevålsveien.

Fra kontorfronten sa...

Fra kontorfronten kan levnde forestille oss den overveldende serveringen og kunne gjerne tenkt seg å være innkjøpere av kantinetjenester på si. Vår myndighet strekker seg i beste fall til møtematbestilling.

Anonym sa...

I påvente av offentlig divan kan jeg anbefale å montere en hengekøye mellom bordbeinene på en heve-senkepult. Normalt skrivebord by day, palme-feeling by night! Pizzarester i munnviken. Lipstick on. Love it. -Anony