fredag 5. desember 2008

Upopulære byråkrater?

For litt tid tilbake refererte Aftenposten til en svensk undersøkelse der drømmemannen og drømmekvinnens yrker listes opp. Kvinner drømmer om snekkere, ingeniører og gartnere. Praktisk skal det være. Fra kontorfronten er enig i det. Menn drømmer derimot om leger, tannleger og jurister. Hmm...

Fra kontorfronten leste ivrig nedover listene, men nei da... byråkrater var ikke nevnt på verken den ene eller den andre. Hva er er i veien med oss? Kan noen vennligst opplyse oss? Sukk...

3 kommentarer:

Anonym sa...

For en fantastisk fin rapportering fra Det Offentlige! Jeg håper dere byråkrater frekventerer sentrums sentrale rockesteder slik at vi kan disuktere NOUere over en vodka tonic. Jeg tror det hadde vært strålende.

vibeke sa...

Jammen jammen - byråkratiet er vel full av jurister som ikke er oppdaget av Staff og gutta?

Fra kontorfronten sa...

Anonym: Javisst, byråkratene fra Det Offentlige er stadig å finne på diverse favorittbarer i sentrum. Av og til med medbragte NOUer. Vi diskuterer gjerne disse med interesserte bargjester! Se etter gråkledde byråkrater med dokumenttunge vesker.

Vibeke: Stemmer nok det, men Fra kontorfronten er opptatt av å fremme byråkratprofesjonens anseelse og posisjon i samfunnet. Vi vil frem fra den grå massen - og oppdages!