mandag 17. november 2008

Sosiale byråkrater!


Fra kontorfronten er over gjennomsnittet glade i pizzaetablissementer av god kvalitet. Det er viktig med god mat og drikke etter en lang uke med iherdig innsats for kongeriket Norge. De siste timene en fredag ettermiddag er dessuten meget hektiske i statlig sentraladministrasjon. Samtidig som det avholdes vinlotteri under ukas høydepunkt; fredagskaffe i avdelingen, skal man samle sammen gode kolleger til after-work på egnet sted.
Egnede kolleger og sted ble funnet.


Weekenden bød også på andre sosiale aktiviteter. Fra kontorfronten var så heldig å motta invitasjon til en festlig sammenkomst med beliggenhet Oslo Nord. Invitasjonen var sendt oss av en representant for en større underliggende etat. Fra kontorfronten grep begjærlig denne sjansen til å trene våre sosiale ferdigheter samt ikke minst til å fange opp signaler fra sektoren.

I andre etasje i en gul villa ble Fra kontorfronten raust traktert med drinks skjenket fra spennende beholdere samt boller og twist. Videre ble vi underholdt med ballonger, salutter, såpebobler, triks med vinkorker som krever høy grad av finmotorikk, forsøk på å brenne sedler med høy verdi og ikke minst pardans på kjøkkenet og i gangen.

Det ble ført samtaler om dette og hint. Et tema som stadig var høyt på agendaen var eurytmi. Denne aktiviteten fremstår som både eksotisk og mystisk for tidligere elever fra den offentlige skolen. Fra kontorfronten ba innstendig om en oppvisning. Vi oppnådde desverre intet resultat. Dette kan imidlertid ha sammenheng med at vi forlot åstedet på et tidspunkt som må ha vært før vi nådde dette punktet på sammenkomstens dagsorden.

Som en tilleggsopplysning til eventuelle lesere kan vi informere om at flere av festens deltakere har bakgrunn fra Steinerskolen og kjemiske fagretninger.

2 kommentarer:

Smilla sa...

Morsomt! Går De på Hells Kitchen?

Fra kontorfronten sa...

På regulær basis... Vi er svært fornøyde med både beliggenhet, stemning, klientell og servering. Stedets praksis med bordreservering er vi mer skeptisk til.