mandag 6. oktober 2008

Kort referat fra en etterfest med regionalt klientell midt i hovedstaden


En hedmarking får "lipstick on" av en byråkrat. Det ble fint.

På fredag luftet byråkratene seg etter en slitsom uke på kontoret. Byråkrater er ikke så upopulære blant folk som vi har antatt, for da vi skulle ta på hjemvei kom det flere tilbud om etterfester både i øst og vest. Valget falt lett på en der vi forsto vi ville føle oss i godt selskap. Ikke fordi det skulle flere byråkrater dit. Nei, ganske enkelt fordi deltakerne representerte ulike deler av landet. Det var dermed god geografisk spredning, - og det er byråkratiet opptatt av.

Vi ble servert rødvin fra boks og fikk tørket både hår og strømper etter en strabasiøs ferd i regnværet til lokaliteter sentralt i hovedstaden. Det ble spilt fin musikk og jammen trakterte ikke verten key-boardet sitt ved siden av. Nesten en intimkonsert var det. Vakkert.

Da vi gikk hjemover var det blitt sent på natt, men byråkratene hadde imidlertid ikke glemt sitt sosiale engasjement. De siste kreftene ble besluttsomt benyttet på å forhindre at unge hedmarkinger ringte på alle klokkene i en sovende gård vi passerte. Byråkratiet hviler aldri!

Ingen kommentarer: